12 Temmuz 2014 Cumartesi

The Wedding Band / 2012


Selam millet..
Sınava hazırlandığım dönemde ne izleyim ne izleyim diye dolanırken tesadüfen görüp izlediğim dizilerden biriyle geldim bugün..

Wedding Band 2012-2013 yılında ekranlara gelen Amerikan yapımı komedi dizisi olmasına karşın tek sezon olması sebebiyle çerezlik sayılabilecek yapımlardan..Topu topu 10 bölümcük yani..

Final olarak verdikleri bölüm aslında devamında neler olduğunu baya merak ettiriyo ama yapımcıdan izin çıkmayınca devamı çekilmemiş ve bizim diziler gibi zınk diye bitiriverip,elde kalan bölümü final diye seyirciye kakalayıvermişler..

Soldan sağa
Yerleşik hayata geçmiş ,evli barklı çoluğu çoğu olan ama müzikten ayrılamamış Eddie
Grubun daldan dala hoplayanı ,kız peşinde koşanı Tommy,
Grubun ünlüsü ,bi sürü ödüllüsü Stevie 
ve Eddie'nin kardesi,ezik baterist Barry..

Oyuncu kadrosunda bilindik oyuncular olmasına karşın diziyi götüren şahıs Megan fox'un kocası olan Brian Austin Green..Hatta birkaç bölümde Megan Fox da oynamış..Ayrıca şarkılara yapılan yeni düzenlemelerde gayet hoştu söylemeden geçemiycimmm..


Neyse konuya gelirsek eğer Wedding Band hayata tutunamamış,hayattan beklentisi olmayan ve hiçbir yerde dikiş tutturamamış 4 umursamaz adamın sıkı dostluğunu,maceralarını,başlarından geçen ilginç olayları ve eğlenceli hayatlarını anlatıyo.

Kendi hayatları hiç normal gitmeyen bu adamların tek yapabildikleri şey şehir düğünlerine katılıp eğlenmek olunca sadece şehir düğünleriyle de kalmayıp bekârlığa veda partilerine, mezun toplantılarına ve buna benzer eğlencenin, içkinin ve nedimelerin olduğu tüm alanlarda boy gösteriyolar. 
Hayatları düğünlerde çalan gruptan öteye gidemeyince kendilerini eğlenceye, içkiye, müziğe vuran grubumuz çılgınlıkta sınır tanımıyo diyebiliriz..Ve rakip grup Armegeddon'la olan didişmelerini de unutmamak lazım..
    

Envai çeşit düğün görmesi bakımından eğlenceli ama düğünlerin sonunda mutlaka tabiri caizse götürülen nedimelerin olması biraz bayıyo bi süre sonra..Lakin şu üstteki kırmızılı hatunun asistanı olan pembeli hatuna yaptıkları komikti..Her bölümde giren tanıdık konuk oyuncular diziye renk katsa da yinede dizinin anlattığı belli bir konu yada belli bir olay örgüsü yok..

Bu açıdan bakıldığında pek matah bişi diilmiş gibi görünüyo -ki bence öyle- ama çerezlik bişi arıyorsanız belki iyi bir seçim olabilir..Ama mübarek ramazan günü müstehcen sahnelere dikkat.. :D

    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...