1 Aralık 2014 Pazartesi

Kamisama Hajimemashita /2012



Momozono Nanami'nin babası pislik herifin tekidir ve kimsesi olmayan biricik kızını, büyük bir borcun altında bırakarak evden kaçmıştır. Aynı gün icra memurları gelir ve Nanami kendisini bir çanta dolusu eşyasıyla parkta bulur. Kalacak bir yeri veya gidecek kimsesi yoktur. 
Zavallı kız hayat bundan daha kötü olamaz derken bir köpek tarafından kovalanıp ağaca tünemiş bir adam görür. Ona yardım edip köpeği kovar ve adam da karşılık olarak Nanami'yi alnından öper ve ona kendi evini vereceğini söyler. Kandırılma riskini göze alarak adamın tarif ettiği yere giden Nanami kendini perili gibi görünen bir tapınakta bulur. 




Dahası bu tapınak sahiden de "perili"dir ve Nanami orada pek de hoş karşılanmaz.Hoş karşılanmamasının sebebi olan Tomoe , evin eski hizmetkarıdır ve onu birdenbire bırakan ilk efendisine kızdığı için Nanamiyi efendi olarak kabul etmek istemez..Nanami'nin hem bununla başa çıkması hemde Tomoeyi öperek onun efendisi olduğuna ikna etmesi gerekmektedir..
Ve bu hiç kolay olmaz..



Serinin ilk başları oldukça komik ilerlerken sonralara doğru Nanami ve şeytan Tomoe arasında filizlenen romantikimsi şeyler ayrı bi hava katmış diziye..Keyifli zaman geçirmek için kısa bölümlü eğlenceli bi anime arıyosanız iyi bi seçim olabilir..
Keyifli seyirler...

Dipnot:Birkaç ay sonra ikinci sezonu da çıkıcakmış.. :D tey tey tey...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...