25 Nisan 2014 Cuma

Mim; Kapatıyoruz!

Geçtiğimiz günlerde ülke gündemini fazlasıyla meşgul eden bi konu olan twitter'ın kapanma mevzusu üzerine  La Fea ve Miss Nefertiti, sanal alemin yeni sosyalleşme alanları kapanırsa son sözünüz ne olur diye bir mim başlattılar..Tabi ben her zamanki gibi geç kaldım yazmak için..Derslerden ,misafirlerden ve bilumum gereksiz işten başımı kaldırıpta pc başına oturamıyorum ki arkadaş..Acık sosyalleşip 2 kelam edeyim.. :p
Neyse az biraz gecikmeyle pek sevgili kuzu supercell'imin pasladığı mim'in başına bugün oturabildim..Bide ayıptır söylemesi bi post yazmak o kadar zamanımı alıyo ki pc başından kalktığımda yeminle bi yerlerim tutulmuş oluyo.Bi çare lazım buna ya neyse konu bu diil..

Şimdi Facebook kapatılsaydı eğer son sözüm öyle afiili ağır oturaklı şeyler olmazdı büyük ihtimalle..
Zaten sosyal medya denilen şeyi oyun oynamak yada 3-5 ıvır zıvır iş için kullandığımdan öyle söylicek sözüm de yok ama son bir kez arama butonunu kullanıp, duvarımı işgal eden ama nezaket icabı bişey diyemediğim tüm gereksiz kişiler için biber oğlan eşliğinde '' az bi rahat verin lan '' son sözüm olurdu sanırım.. :D ( Evet arada kibar-nazik kız imajını yıkmak gerek..:P )

Twitter kapandığında ise ''yine geleceeeemm'' diyip bu gif eşliğinde veda edebilirdim ama hazırlıksız yakalandım o ayrı tebi.. :D  Son birkez suju profilleri talan etmekte hiç fena olmazdı .. 

Tumblr kapanırsa sanırım içlerinde en çok üzüleceğim şey bu olurdu..Çünkü blogumun görsel desteği,sponsoru burası..Uzun bi süre post yazamazdım sanırım..
Son mesajım da sanırım böle bişi olurdu..

İnstagram için ise söylicek bişeyim olmazdı çünkü instagram maceram açtıktan sonra çok sıkıcı bişi olduğuna karar verip kapattığımdan baya kısa sürdü..
Ama yinede bişi paylaşmak gerekirse sanırım o şey bu olurdu... :D


Son olarak ise bu mimi çook uzun zamandır bloglarında bişi paylaşmayan doğu denizi' ve drwilldone'a paslıyorum ki en kısa zamanda geri sahalara dönsünler..
Şimdiden kolay gelsin bayanlar.. :))

2 yorum:

  1. Giderken bile pislik yapan bir cadısın (: fazla uzaklara gitmediğin sürece sorun yok cadıcım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha fazla tutamadım kendimi napim.. :D
      neyse uzaklara da beraber gideriz olmazsa...kkk

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...